“Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
OVERZICHT LOTING PROVINCIALE EINDRONDE. KDN United speelt toch nog eindronde; Bierbeek B moet barrages spelen, maar zakt sowieso al OVERZICHT LOTING PROVINCIALE EINDRONDES. Weinig derby’s, KDN United speelt toch nog eindronde Tel- en stembureaus samenstellen gebeurt niet langer per brief: “er waren bijna 1.200 brieven voor nodig” Advertentie Politie neemt meer dan 5.500 flessen lachgas in beslag Toer de Geuze zet zich schrap voor recordeditie met meer dan 20.000 bezoekers: “In dertien brouwerijen valt er iets te beleven” IN PROVINCIALE WAS HET HET HELE SEIZOEN PLEZANT. We presenteren u de Vlaams-Brabantse voetbal-awards van het seizoen 2023-2024 Toer de Geuze zet zich schrap voor meer dan 20.000 bezoekers: “In dertien brouwerijen is er ambiance en valt er iets te beleven” Advertentie OVERZICHT LOTING EINDRONDE. Opnieuw West-Vlaams onderonsje in derde afdeling, SK Berlare mag nog weekendje afwachten in interprovinciale “Fantastisch toch, al die oma’s en opa’s met de clubkleuren op hun gezicht geschilderd”: hele dorpjes lopen leeg wanneer hun teams in de Jeugdcup spelen OVERZICHT 1STE PROVINCIALE. Fenixx grijpt alweer net naast de titel, Eppegem en Wijgmaal redden zich, Out-Hoegaarden komt doelpuntje tekort voor behoud, ook Linden en Bertem-Leefdaal degraderen KV Zuun B wint in doelpuntenfestijn van Verbroedering Beersel Drogenbos B KVV Kester-Gooik verslaat Leeuw Brucom na hattrick De Greef KV Zuun wint spektakelwedstrijd van FC Dworp KFC Lennik in spannend duel voorbij FC Negenmanneke SAJ Mollem VW boekt overtuigende zege op Leeuw Brucom B Floralux ontruimd na waarnemen brandgeur (Sint-Pieters-Leeuw) - Het Nieuwsblad Floralux ontruimd na waarnemen brandgeur 2.281 vrijwilligers ruimen meer dan 500 kilometer straten op in vijf gemeenten: “We hopen dat het tot nadenken stemt” 2.281 vrijwilligers ruimen meer dan 500 kilometer straten op in vijf gemeenten Zemst Sport verplettert Leeuw Brucom B Bedrijf blijft in puin achter na zware brand: “Ik vrees dat mijn werknemers werkloos zullen worden” “Brave huisvrouwen” riskeren celstraffen voor twee cannabisplantages Loods van autohandelaar in Sint-Pieters-Leeuw waar zware brand woedde, eerder al in opspraak: “Erger is vermeden ... - Ring TV Kerk Oudenaken : bestek om aannemer te zoeken goedgekeurd - Sint Pieters Leeuw Suikerfeest in school Sint-Pieters-Leeuw trekt 1.500 feestvierders in plaats van voorziene 100: "Onveilige situatie die ... - VRT.be Verbouwing kerk Ruisbroek tot nieuwe ontmoetingsplek start op 2 mei: “Parkeren wordt anderhalf jaar aangepast” Anderhalf jaar werken om kerk om te vormen tot ontmoetingsplek met horecazaak en terras, parkeerplaatsen moeten tijdelijk wijken Wijzigingen in parkeersituatie Ruisbroek vanwege werken aan de kerk - Sint Pieters Leeuw
  • 26-04-2024 17:13 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (1)

    Daags na het inferno in Sint-Pieters-Leeuw kan Fernand Lesouple (59) de schade opmeten. Een ravage, waar amper woorden voor zijn. Alles wat binnen stond werd verteerd door de vlammen. Hij ziet de toekomst voor hem en zijn vijf werknemers somber in. “Wat moet ik op mijn leeftijd nog beginnen?”, zucht hij. Roxane De Lee (38), eigenares van de site, hoopt intussen dat alles zo snel mogelijk afgehandeld wordt: “Eigenlijk wil ik af van de industrie op de site.”

    Lees meer

  • OVERZICHT LOTING PROVINCIALE EINDRONDE. KDN United speelt toch nog eindronde; Bierbeek B moet barrages spelen, maar zakt sowieso al

    29-04-2024 20:26 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (2)

    Maandagavond vond in Eppegem de loting voor de provinciale eindronde plaats. De eerste wedstrijden staan komend weekend al op het programma. Hieronder vindt u het volledige schema.

    Lees meer

  • OVERZICHT LOTING PROVINCIALE EINDRONDES. Weinig derby’s, KDN United speelt toch nog eindronde

    29-04-2024 19:48 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (3)

    Maandagavond vond in Eppegem de loting voor de provinciale eindronde plaats. De eerste wedstrijden staan komend weekend al op het programma. Hieronder vindt u het volledige schema.

    Lees meer

  • Tel- en stembureaus samenstellen gebeurt niet langer per brief: “er waren bijna 1.200 brieven voor nodig”

    29-04-2024 19:01 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (4)

    Er komen verkiezingen aan en om de tel- en stembureaus samen te stellen, verstuurt een gemeente bijna 1.200 brieven. Dat kan anders dachten ze in de gemeente Lennik en samen met het autonoom provinciebedrijf VERA digitaliseerden ze het proces.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Politie neemt meer dan 5.500 flessen lachgas in beslag

    29-04-2024 17:51 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (5)

    De politiezone Zennevallei heeft meer dan 5.500 flessen lachgas in beslag genomen in Ruisbroek. De betrokkenen probeerden nog met een smoesje weg te geraken met de 35 paletten, maar daar ging de politie niet in mee.

    Lees meer

  • Toer de Geuze zet zich schrap voor recordeditie met meer dan 20.000 bezoekers: “In dertien brouwerijen valt er iets te beleven”

    29-04-2024 16:18 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (6)

    DeToer de Geuze, het tweejaarlijks open brouwerijweekend van de lambiekbrouwers in de Zennevallei en het Pajottenland, maakt zich op voor een nieuwe recordeditie. Op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei doen maar liefst dertien lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen mee en dat waren er nog nooit zoveel.Er worden meer dan 20.000 bierliefhebbers verwacht. En daar zitten ook opvallend veel buitenlanders bij.

    Lees meer

  • IN PROVINCIALE WAS HET HET HELE SEIZOEN PLEZANT. We presenteren u de Vlaams-Brabantse voetbal-awards van het seizoen 2023-2024

    29-04-2024 15:32 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (7)

    In provinciale was het een heel seizoen plezant en dus is het tijd om af te sluiten. Dat doen we zoals het hoort: met het uitdelen van awards. De Oscar voor grootste pechvogel, de Pacemaker-award of de Harry Maguire-award, wij deelden ze allemaal uit. Wie de winnaars (of verliezers) zijn, leest u hier.

    Lees meer

  • Toer de Geuze zet zich schrap voor meer dan 20.000 bezoekers: “In dertien brouwerijen is er ambiance en valt er iets te beleven”

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (8)

    DeToer de Geuze, het tweejaarlijks open brouwerijweekend van de lambiekbrouwers in de Zennevallei en het Pajottenland, maakt zich op voor een nieuwe recordeditie.Op zaterdag 4 mei en zondag 5 mei doen maar liefst dertien lambiekbrouwerijen en geuzestekerijen mee en dat waren er nog nooit zoveel.Er worden meer dan 20.000 bierliefhebbers verwacht. En daar zitten ook opvallend veel buitenlanders bij.

    Lees meer

  • Advertentie

  • OVERZICHT LOTING EINDRONDE. Opnieuw West-Vlaams onderonsje in derde afdeling, SK Berlare mag nog weekendje afwachten in interprovinciale

    29-04-2024 14:56 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (9)

    Vanmiddag vond bij Voetbal Vlaanderen de loting plaats voor de eindronde in derde afdeling en de interprovinciale eindronde. Ontdek hieronder tegen wie jouw favoriete club het opneemt.

    Lees meer

  • “Fantastisch toch, al die oma’s en opa’s met de clubkleuren op hun gezicht geschilderd”: hele dorpjes lopen leeg wanneer hun teams in de Jeugdcup spelen

    29-04-2024 12:41 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (10)

    Komend weekend staan de provinciale finales van de Jeugdcup traditiegetrouw weer op het programma. Volgens de eigen website is dat alvast ‘de mooiste jeugdvoetbalcompetitie van Vlaanderen’, een reputatie die volgens organisator Emiel Tack niet meer dan terecht is.

    Lees meer

  • OVERZICHT 1STE PROVINCIALE. Fenixx grijpt alweer net naast de titel, Eppegem en Wijgmaal redden zich, Out-Hoegaarden komt doelpuntje tekort voor behoud, ook Linden en Bertem-Leefdaal degraderen

    28-04-2024 20:32 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (11)

    Fenixx deed op de slotspeeldag wat het moest doen, maar een 4-1-zege tegen Bierbeek volstond niet voor de titel. De fusieclub grijpt zo er voor het derde jaar op rij net naast. Onderin knokten Eppegem en Wijgmaal zich naar het behoud. Linden, Bertem-Leefdaal en Out-Hoegaarden zakken naar tweede provinciale. Out-Hoegaarden kwam uiteindelijk een doelpuntje tekort om voor Wijgmaal te eindigen in het klassem*nt. Zo volstond een clubrecord van 41 punten niet voor de mannen van Tom Soetaers.

    Lees meer

  • KV Zuun B wint in doelpuntenfestijn van Verbroedering Beersel Drogenbos B

    28-04-2024 20:09 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (12)

    Een royale zege voor KV Zuun B in de uitwedstrijd tegen Verbroedering Beersel Drogenbos B zondag. De wedstrijd eindigde op 2-7.

    Lees meer

  • KVV Kester-Gooik verslaat Leeuw Brucom na hattrick De Greef

    28-04-2024 20:01 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (13)

    Nick De Greef maakte een hattrick voor KVV Kester-Gooik dat met 5-1 won van Leeuw Brucom in de thuiswedstrijd. Lars Godart en Arne Vanguchte scoorden de andere doelpunten voor de thuisploeg, terwijl Lorenzo Vander Gucht voor Leeuw Brucom scoorde.

    Lees meer

  • KV Zuun wint spektakelwedstrijd van FC Dworp

    28-04-2024 19:20 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (14)

    In de wedstrijd zondag tussen KV Zuun en FC Dworp, kwam KV Zuun al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 4-1-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 7-3 zege.

    Lees meer

  • KFC Lennik in spannend duel voorbij FC Negenmanneke

    28-04-2024 19:15 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (15)

    KFC Lennik stond bij de rust 0-2 voor in de thuiswedstrijd tegen FC Negenmanneke. In de tweede helft probeerde FC Negenmanneke terug te vechten maar het kwam te kort. KFC Lennik won het duel met 1-2.

    Lees meer

  • SAJ Mollem VW boekt overtuigende zege op Leeuw Brucom B

    28-04-2024 18:29 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (16)

    SAJ Mollem VW heeft zondag een goede zaak gedaan door het uitduel tegen Leeuw Brucom B te winnen met 0-2. De uitploeg leidde bij rust met 0-1.

    Lees meer

  • Floralux ontruimd na waarnemen brandgeur (Sint-Pieters-Leeuw) - Het Nieuwsblad

    28-04-2024 14:58 via news.google.com

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (17)

    Floralux ontruimd na waarnemen brandgeur (Sint-Pieters-Leeuw)Het Nieuwsblad

    Lees meer

  • Floralux ontruimd na waarnemen brandgeur

    28-04-2024 14:58 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (18)

    ?
    De brandweerzone Vlaams-Brabant West rukte zondagvoormiddag uit naar Floralux aan de Bergensesteenweg, het voormalige Groendekor. Binnen werd een brandgeur waargenomen waarop de brandweerofficier vroeg om de winkel preventief te laten ontruimen. Bij verdere controle bleek de geur afkomstig te zijn van een klein probleem in een zekeringkast. Blussen diende dus niet te gebeuren. In februari vorig jaar werd de winkel nog getroffen door een zware uitslaande brand. Vorige week ging ook een bedrijfs

    Lees meer

  • 2.281 vrijwilligers ruimen meer dan 500 kilometer straten op in vijf gemeenten: “We hopen dat het tot nadenken stemt”

    27-04-2024 16:10 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (19)

    Beersel, Dilbeek, Halle, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat sloegen dit jaar de handen in elkaar om samen met een opgemerkte campagne ‘samen vegen we zwerfvuil van de kaart’ de strijd tegen zwerfvuil aan te binden. Op een maand tijd zette de campagne 2.281 vrijwilligers in beweging en werden er in totaal in de vijf gemeenten 500 kilometer straten opgeruimd.

    Lees meer

  • 2.281 vrijwilligers ruimen meer dan 500 kilometer straten op in vijf gemeenten

    27-04-2024 16:10 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (20)

    Beersel, Dilbeek, Halle, Sint-Pieters-Leeuw en Ternat sloegen dit jaar de handen in elkaar om samen met een opgemerkte campagne ‘samen vegen we zwerfvuil van de kaart’ de strijd tegen zwerfvuil aan te binden. Op een maand tijd zette de campagne 2.281 vrijwilligers in beweging en werden er in totaal in de vijf gemeenten 500 kilometer straten opgeruimd.

    Lees meer

  • Zemst Sport verplettert Leeuw Brucom B

    26-04-2024 22:39 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (21)

    Zemst Sport liet vrijdag geen spaander heel van Leeuw Brucom B. Het duel eindigde op een royale 0-6 overwinning.

    Lees meer

  • Bedrijf blijft in puin achter na zware brand: “Ik vrees dat mijn werknemers werkloos zullen worden”

    26-04-2024 18:10 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (22)

    Daags na het inferno in Sint-Pieters-Leeuw kan Fernand Lesouple (59) de schade opmeten. Een ravage waar amper woorden voor zijn. Alles wat binnen stond werd verteerd door de vlammen. Hij ziet de toekomst voor hem en zijn vijf werknemers somber in. “Wat moet ik op mijn leeftijd nog beginnen?”, zucht hij.

    Lees meer

  • “Brave huisvrouwen” riskeren celstraffen voor twee cannabisplantages

    26-04-2024 17:37 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (23)

    Het parket Halle-Vilvoorde heeft vrijdag gevangenisstraffen van achttien maanden tot zes jaar gevorderd tegen dertien beklaagden die betrokken zouden geweest zijn bij twee cannabisplantages in Sint-Pieters-Leeuw en Overijse. Die werden eind 2020 ontmanteld. Volgens het parket werden de plantages aangestuurd door een Nederlandse criminele organisatie en werkten de eigenaars van de panden waar de plantages stonden mee door hun panden via schijnconstructies te verhuren.

    Lees meer

  • Loods van autohandelaar in Sint-Pieters-Leeuw waar zware brand woedde, eerder al in opspraak: “Erger is vermeden ... - Ring TV

    26-04-2024 15:26 via news.google.com

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (24)

    Loods van autohandelaar in Sint-Pieters-Leeuw waar zware brand woedde, eerder al in opspraak: “Erger is vermeden ...Ring TV

    Lees meer

  • Kerk Oudenaken : bestek om aannemer te zoeken goedgekeurd - Sint Pieters Leeuw

    26-04-2024 12:03 via news.google.com

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (25)

    Kerk Oudenaken : bestek om aannemer te zoeken goedgekeurdSint Pieters Leeuw

    Lees meer

  • Suikerfeest in school Sint-Pieters-Leeuw trekt 1.500 feestvierders in plaats van voorziene 100: "Onveilige situatie die ... - VRT.be

    26-04-2024 11:01 via news.google.com

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (26)

    Suikerfeest in school Sint-Pieters-Leeuw trekt 1.500 feestvierders in plaats van voorziene 100: "Onveilige situatie die ...VRT.be

    Lees meer

  • Verbouwing kerk Ruisbroek tot nieuwe ontmoetingsplek start op 2 mei: “Parkeren wordt anderhalf jaar aangepast”

    26-04-2024 10:28 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (27)

    Op donderdag 2 mei starten op het Kerkplein in Ruisbroek de langverwachte werken om de Jan Ruusbroec-kerk om te bouwen tot een polyvalente ontmoetingsplek in het dorp. Het is meteen de eerste kerk in Sint-Pieters-Leeuw die een nieuwe bestemming krijgt. Omdat er een werfzone moet worden ingericht, wordt de parkeerregeling op het Kerkplein tijdelijk aangepast.

    Lees meer

  • Anderhalf jaar werken om kerk om te vormen tot ontmoetingsplek met horecazaak en terras, parkeerplaatsen moeten tijdelijk wijken

    26-04-2024 10:28 via nieuwsblad.be

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (28)

    Op donderdag 2 mei starten op het Kerkplein in Ruisbroek de langverwachte werken om de Jan Ruusbroec-kerk om te bouwen tot een polyvalente ontmoetingsplek. Het is meteen de eerste kerk in Sint-Pieters-Leeuw die een nieuwe bestemming krijgt. Omdat er een werfzone moet worden ingericht, wordt de parkeerregeling op het Kerkplein tijdelijk aangepast.

    Lees meer

  • Wijzigingen in parkeersituatie Ruisbroek vanwege werken aan de kerk - Sint Pieters Leeuw

    26-04-2024 10:03 via news.google.com

    “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (29)

    Wijzigingen in parkeersituatie Ruisbroek vanwege werken aan de kerkSint Pieters Leeuw

    Lees meer

  • “Ik ben zo goed als zeker failliet”: uitbater ziet toekomst van zijn bedrijf somber in na zware brand - Sint-Pieters-Leeuw nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Domingo Moore

    Last Updated:

    Views: 5833

    Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

    Reviews: 80% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Domingo Moore

    Birthday: 1997-05-20

    Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

    Phone: +3213869077934

    Job: Sales Analyst

    Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

    Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.