“Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Fusie Tongeren-Borgloon: 29 straatnamen wijzigen, 770 woningen krijgen een nieuw adres Eindelijk onthuld: dit is ‘Rik’ die al een heel wielervoorjaar bedankt wordt Jongste kasteelheer van Vlaanderen voor rechter: “We hebben te maken met een financiële fantast” Advertentie ‘Jongste kasteelheer van Vlaanderen’ voor rechter: “Een mooie som voor een starterswoning, maar niet voor een kasteel” Zege SV Herkol tegen HIH Hoepertingen Stesmans scoort twee keer voor Halveweg Zonhoven in wedstrijd tegen De Jeugd Borgloon Habo SK Borgloon wint sensationeel duel met Bolderberg FC Advertentie GEMEENTERAAD. Openbare aanbesteding van 420.000 euro voor ontwerp Sportpark Tivoli in Borgloon Muco-patiënt Nico organiseert fietstocht na geslaagde longtransplantatie: “Ik moet iets terugdoen voor de prachtige longen die ik kreeg” “We hebben echt alles geprobeerd”: Belgische wijnbouwers hebben slapeloze nachten van de stress Claudia en Diederik bakken ze goudbruin in Borgloon - Made in Net geen 1.000 hardrijders geflitst tijdens de flitsmarathon in Zuid-Limburg Mensen met beperking leren slagwerk bij Vlamo Limburg - Het Belang van Limburg VV Nieuwerkerken verslaat De Jeugd Borgloon met 0-4 (Borgloon) - Het Nieuwsblad VV Nieuwerkerken verslaat De Jeugd Borgloon met 0-4 Park Houthalen boekt monsterzege op HIH Hoepertingen UNICO Tongeren in goede vorm na weer een overwinning Fietser uit Heist zwaargewond bij ongeval in Hoepertingen Vlaamse Regering keurt fusie Tongeren-Borgloon goed: “Het begin van een nieuw tijdperk” - Het Nieuwsblad Vlaamse Regering keurt fusie Tongeren-Borgloon goed: “Het begin van een nieuw tijdperk” Vlaamse Regering keurt fusie Tongeren-Borgloon goed HUIZENJACHT. Borgloon, het Toscane van Limburg: “Vanaf 300.000 euro heb je hier al een pak opties” - Het Laatste Nieuws Benny liet zonnepanelen plaatsen door plaatselijke firma, maar Fluvius keurt ze af: “Een dure grap” Benny liet zonnepanelen plaatsen, maar om deze opmerkelijke reden keurde Fluvius installatie af Raaf is aan stevige opmars bezig in Limburg, maar er loert een vijand om de hoek De raaf is aan een stevige opmars bezig in Limburg, maar er loert een vijand om de hoek Van Sint-Truiden tot Bree: mysterieuze campagne rond ‘Merci RiK’ pakt nu ook uit met affiches Mysterieuze campagne ‘Merci RiK’ pakt nu uit met affiches Loze oproep voor rook in woonzorgcentrum Orelia Puthof in Borgloon - Het Belang van Limburg
  • 26-04-2024 03:00 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (1)

    “Ik heb prachtige longen gekregen van een donor die ik niet ken. Dus behalve er dankbaar voor zijn en er goed voor zorgen kan ik niet veel doen.” Of toch: volgende maand organiseert muco-patiënt Nico een fiets- en wandeltocht. Om geld op te halen voor lotgenoten. “Omdat we aan de alarmbel moeten blijven trekken.”

    Lees meer

  • Fusie Tongeren-Borgloon: 29 straatnamen wijzigen, 770 woningen krijgen een nieuw adres

    30-04-2024 11:47 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (2)

    Vanaf 1 januari 2025 zullen Tongeren en Borgloon fuseren tot Tongeren-Borgloon. Als gevolg van die fusie, moeten 29 straten van naam veranderen.

    Lees meer

  • Eindelijk onthuld: dit is ‘Rik’ die al een heel wielervoorjaar bedankt wordt

    30-04-2024 11:25 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (3)

    Een heel wielervoorjaar werd hij bedankt via boodschappen op de weg. Maar wie is nu die Rik, wiens poëzie later ook op bussen én baanaffiches verscheen? Dinsdagochtend werd het grote Limburgse geheim eindelijk onthuld. Is de Tour bedacht door een Limburger? “Wij geloven van wel.”

    Lees meer

  • Jongste kasteelheer van Vlaanderen voor rechter: “We hebben te maken met een financiële fantast”

    29-04-2024 16:15 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (4)

    Lummenaar Jamie V. C. (30) hoopte met een vervalste handtekening het kasteel van Gors te kopen. De man had grootste plannen, maar bouwde in werkelijkheid luchtkastelen en liet de verkoper ontgoocheld achter. Hij riskeert 12 maanden cel.

    Lees meer

  • Advertentie

  • ‘Jongste kasteelheer van Vlaanderen’ voor rechter: “Een mooie som voor een starterswoning, maar niet voor een kasteel”

    29-04-2024 16:15 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (5)

    Lummenaar Jamie V. C. (30) hoopte met een vervalste handtekening het kasteel van Gors te kopen. De man had grootste plannen, maar bouwde in werkelijkheid luchtkastelen en liet de verkoper ontgoocheld achter. Hij riskeert 12 maanden cel.

    Lees meer

  • Zege SV Herkol tegen HIH Hoepertingen

    28-04-2024 19:13 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (6)

    SV Herkol versloeg HIH Hoepertingen met 4-1 op zondag.

    Lees meer

  • Stesmans scoort twee keer voor Halveweg Zonhoven in wedstrijd tegen De Jeugd Borgloon

    28-04-2024 18:31 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (7)

    Halveweg Zonhoven boekte zondag een 3-2 overwinning in de thuiswedstrijd tegen De Jeugd Borgloon.

    Lees meer

  • Habo SK Borgloon wint sensationeel duel met Bolderberg FC

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (8)

    Habo SK Borgloon won zondag het thuisduel met Bolderberg FC. De wedstrijd eindigde op 3-2.

    Lees meer

  • Advertentie

  • GEMEENTERAAD. Openbare aanbesteding van 420.000 euro voor ontwerp Sportpark Tivoli in Borgloon

    26-04-2024 13:47 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (9)

    {"text": "Meerderheid:Open VLD-Stroop (9), Vooruit (8)","type": "information_text"
    }

    Lees meer

  • Muco-patiënt Nico organiseert fietstocht na geslaagde longtransplantatie: “Ik moet iets terugdoen voor de prachtige longen die ik kreeg”

    26-04-2024 03:00 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (10)

    “Ik heb prachtige longen gekregen van een donor die ik niet ken. Dus behalve er dankbaar voor zijn en er goed voor zorgen kan ik niet veel doen.” Of toch: volgende maand organiseert Nico een fiets- en wandeltocht. Om geld op te halen voor lotgenoten. “Omdat we aan de alarmbel moeten blijven trekken.”

    Lees meer

  • “We hebben echt alles geprobeerd”: Belgische wijnbouwers hebben slapeloze nachten van de stress

    25-04-2024 03:00 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (11)

    De nachtvorst heeft in Belgische wijngaarden enorm veel schade veroorzaakt. Veel jonge scheuten en knoppen zijn bevroren. Wat betekent dit voor de wijnen in ons land, net nu ze wereldwijd geroemd worden?

    Lees meer

  • Claudia en Diederik bakken ze goudbruin in Borgloon - Made in

    22-04-2024 21:56

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (12)

    Claudia en Diederik bakken ze goudbruin in BorgloonMade in

    Lees meer

  • Net geen 1.000 hardrijders geflitst tijdens de flitsmarathon in Zuid-Limburg

    22-04-2024 17:41 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (13)

    Tijdens de nationale flitsmarathon vrijdag hebben de politie Bilzen-Hoeselt-Riemst en kanton Borgloon 993 hardrijders betrapt. Elf bestuurders zijn hun rijbewijs kwijt: vier voor gsm’en aan het stuur en zeven voor te snel rijden.

    Lees meer

  • Mensen met beperking leren slagwerk bij Vlamo Limburg - Het Belang van Limburg

    22-04-2024 13:43

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (14)

    Mensen met beperking leren slagwerk bij Vlamo LimburgHet Belang van Limburg

    Lees meer

  • VV Nieuwerkerken verslaat De Jeugd Borgloon met 0-4 (Borgloon) - Het Nieuwsblad

    21-04-2024 19:37

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (15)

    VV Nieuwerkerken verslaat De Jeugd Borgloon met 0-4 (Borgloon)Het Nieuwsblad

    Lees meer

  • VV Nieuwerkerken verslaat De Jeugd Borgloon met 0-4

    21-04-2024 19:37 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (16)

    De Jeugd Borgloon verloor de negende wedstrijd na elkaar. Het ging zondag met 0-4 onderuit in de thuiswedstrijd tegen VV Nieuwerkerken.

    Lees meer

  • Park Houthalen boekt monsterzege op HIH Hoepertingen

    21-04-2024 19:05 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (17)

    Park Houthalen boekte zondag een zege op HIH Hoepertingen. Het werd maar liefst 0-5 voor de uitploeg.

    Lees meer

  • UNICO Tongeren in goede vorm na weer een overwinning

    21-04-2024 18:01 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (18)

    UNICO Tongeren blijft winnen. Ook de thuiswedstrijd zondag tegen Habo SK Borgloon werd gewonnen met 3-2. Dat betekent dat UNICO Tongeren nu vier overwinningen op rij geboekt heeft.

    Lees meer

  • Fietser uit Heist zwaargewond bij ongeval in Hoepertingen

    20-04-2024 17:54 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (19)

    Op het kruispunt van de Kerselaarstraat en de Bilterweg in Hoepertingen is de 60-jarige fietser J.V. uit Heist-op de Berg zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een auto. Het slachtoffer stak op het kruispunt over en reed in op de bestuurderskant van de wagen. Het slachtoffer kreeg de eerste medische zorgen ter plaatse toegediend waarna hij met gebroken ribben en een open beenbreuk naar het Jessa ziekenhuis in Hasselt werd gebracht. Een verkeersdeskundige kwam ter plaatse om de exacte oorzaa

    Lees meer

  • Vlaamse Regering keurt fusie Tongeren-Borgloon goed: “Het begin van een nieuw tijdperk” - Het Nieuwsblad

    20-04-2024 14:02

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (20)

    Vlaamse Regering keurt fusie Tongeren-Borgloon goed: “Het begin van een nieuw tijdperk”Het Nieuwsblad

    Lees meer

  • Vlaamse Regering keurt fusie Tongeren-Borgloon goed: “Het begin van een nieuw tijdperk”

    20-04-2024 14:02 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (21)

    De Vlaamse Regering heeft het fusiedecreet voor Tongeren en Borgloon bekrachtigd, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor de oprichting van de nieuwe fusiestad Tongeren-Borgloon op 1 januari 2025. De historische beslissing komt er na twee jaar van nauwgezette voorbereidingen.

    Lees meer

  • Vlaamse Regering keurt fusie Tongeren-Borgloon goed

    20-04-2024 14:02 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (22)

    De Vlaamse Regering heeft het fusiedecreet voor Tongeren en Borgloon bekrachtigd, waarmee de weg wordt vrijgemaakt voor de oprichting van de nieuwe fusiestad Tongeren-Borgloon op 1 januari 2025. De historische beslissing komt er na twee jaar van nauwgezette voorbereidingen.

    Lees meer

  • HUIZENJACHT. Borgloon, het Toscane van Limburg: “Vanaf 300.000 euro heb je hier al een pak opties” - Het Laatste Nieuws

    20-04-2024 05:35

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (23)

    HUIZENJACHT. Borgloon, het Toscane van Limburg: “Vanaf 300.000 euro heb je hier al een pak opties”Het Laatste Nieuws

    Lees meer

  • Benny liet zonnepanelen plaatsen door plaatselijke firma, maar Fluvius keurt ze af: “Een dure grap”

    19-04-2024 12:40 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (24)

    Benny Vanheusden uit Borgloon liet eind vorig jaar zonnepanelen plaatsen door de Hasseltse firma HS Powersolutions, maar zijn installatie werd afgekeurd door Fluvius. “Blijkbaar is er een omvormer geplaatst die in Vlaanderen niet is toegelaten.”

    Lees meer

  • Benny liet zonnepanelen plaatsen, maar om deze opmerkelijke reden keurde Fluvius installatie af

    19-04-2024 03:00 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (25)

    Benny Vanheusden uit Borgloon liet eind vorig jaar zonnepanelen plaatsen door de Hasseltse firma HS Powersolutions, maar zijn installatie werd afgekeurd door Fluvius. “Blijkbaar is er een omvormer geplaatst die in Vlaanderen niet is toegelaten.”

    Lees meer

  • Raaf is aan stevige opmars bezig in Limburg, maar er loert een vijand om de hoek

    18-04-2024 20:41 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (26)

    Precies vier jaar nadat de eerste ravenkuikens in natuurgebied Pijnven werden geboren, zijn er in Limburg en in de Antwerpse Kempen ongeveer 15 nesten of potentiële nesten. Maar er is ook slecht nieuws: één nest is vermoedelijk opgegeten door een soort die het ook steeds beter doet.

    Lees meer

  • De raaf is aan een stevige opmars bezig in Limburg, maar er loert een vijand om de hoek

    18-04-2024 20:41 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (27)

    Precies vier jaar nadat de eerste ravenkuikens in natuurgebied Pijnven werden geboren, zijn er in Limburg en in de Antwerpse Kempen ongeveer 15 nesten of potentiële nesten. Maar er is ook slecht nieuws: één nest is vermoedelijk opgegeten door een soort die het ook steeds beter doet.

    Lees meer

  • Van Sint-Truiden tot Bree: mysterieuze campagne rond ‘Merci RiK’ pakt nu ook uit met affiches

    18-04-2024 03:00 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (28)

    Er zijn langs Limburgse wegen grote lichtblauwe affiches verschenen met eigenaardige teksten. Het is een nieuwe fase in de ‘Merci RiK’-campagne die eerder in wielerwedstrijden opdook. Een bekende Limburgse organisatie blijkt tussenpersoon.

    Lees meer

  • Mysterieuze campagne ‘Merci RiK’ pakt nu uit met affiches

    18-04-2024 03:00 via nieuwsblad.be

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (29)

    Er zijn langs Limburgse wegen grote lichtblauwe affiches verschenen met eigenaardige teksten. Het is een nieuwe fase in de ‘Merci RiK’-campagne die eerder in wielerwedstrijden opdook. Een bekende Limburgse organisatie blijkt tussenpersoon.

    Lees meer

  • Loze oproep voor rook in woonzorgcentrum Orelia Puthof in Borgloon - Het Belang van Limburg

    17-04-2024 21:16

    “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (30)

    Loze oproep voor rook in woonzorgcentrum Orelia Puthof in BorgloonHet Belang van Limburg

    Lees meer

  • “Statistisch moest ik al dood zijn op mijn 28ste”: Nico kan onbekende donor niet bedanken, dus doet hij iets terug voor lotgenoten - Borgloon nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Reed Wilderman

    Last Updated:

    Views: 5831

    Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

    Reviews: 95% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Reed Wilderman

    Birthday: 1992-06-14

    Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

    Phone: +21813267449721

    Job: Technology Engineer

    Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

    Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.